Fenoxyethanol 50 ml


Artikel 1 van 1

Fenoxyethanol 50 ml



€ 8 00

Aantal

Met de parabenen behoort fenoxyethanol tot de meest gebruikte conserveermiddelen die er zijn.

Fenoxyethanol is een vloeistof met een lichte aan rozen herinnerende geur. Fenoxyethanol werkt vooral goed tegen gram positieve bacteriën. Het vormt daardoor een uitstekende combinatie met conserveermiddelen die vooral tegen schimmels werken, zoals parabenen. De werking wordt amper aangetast door de pH, elke pH in het bereik 3-10 voldoet.

De INCI naam is: Phenoxy ethanol.

Gebruik fenoxyethanol in een concentratie van 0,5 tot 1,0% in je cosmetica. De maximale concentratie is 1,0%.



(inclusief 19% BTW)



Aanbieding

Prei 1 kg


7,50

nu
€ 5 50

Prei  1 kg



Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief: