Salie extract
In water oplosbaar extract. Salie extract verfijnt de huid en heeft een anti-inflammatoire werking en ontsmettende eigenschappen.
Salie-extract is nuttig voor de huid vanwege de anti-oxiderende werking. Vanwege de anti-bacteriële
eigenschap worden producten met salie toegepast bij zweertjes, eczeem en acne.
Daarnaast wordt het toegepast in (natuur)cosmetica om de vermeende talgregulerende en adstringerende (porie vernauwende) werking. Salie zit daarom voornamelijk in producten voor de gemengde tot vette of onzuivere huid of voetverzorgingsproducten.
Opgelet - Salie extract kan ervoor zorgen dat de melkproductie afneemt bij vrouwen die borstvoeding geven
Gebruik: 1-10% Alleen voor uitwendig gebruik
INCI: Aqua, Ethoxydiglycol, butyleen glycol, propyleenglycol, Salvia officinalis
|
|
|










