K&K Kruiden en Bodyshop

Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief:


Zinkoxide

Zinkoxide is een witte, licht alkalisch werkende reukloos poeder met een hoge dekking, die wordt geproduceerd in verschillende deeltjesgrootte van geraffineerd zink erts.

Zinkoxide is normaal onoplosbaar in water en alcohol, maar bij een pH lager dan 6 verhoogt de oplosbaarheid. Er is nu echter de mogelijkheid om een zinkoxide te produceren , die in waterige oplossingen pH neutraal reageert.

Zinkoxide heeft een ontstekingsremmende, samentrekkend, kalmerend, antimicrobiële en uitdrogende werking.  Het heeft een hoge doorzichtigheid, zichtbaar licht gereflecteerd en effectief opgenomen in een gemicroniseerde vorm van UV-straling.

Zinkoxide is door middel van zijn ontstekingsremmende en de drogende werking in de eerste plaats geschikt als een poeder additief (5-10%) of fundamenteel element pasta`s met vettige, vuile en ontstekende huidaandoeningen (acne). Door de oplosbaarheid in wond afscheidingen, moet het niet worden gebruikt in wondpoeders.

INCI: Zinc Oxide


Zinkoxide 50 gr

Zinkoxide 50 gr

€ 3 50
Meer info >>
  
Zinkoxide 100 gr

Zinkoxide 100 gr

€ 6 50
Meer info >>
  
Zinkoxide 250 gr

Zinkoxide 250 gr

€ 10 95
Meer info >>
  



Aanbieding

Mais zetmeel BIO 50 gr


1,50

nu
€ 1 00

Mais zetmeel BIO 50 gr