Vakantieperiode

Ook wij zijn wel eens een paar dagen weg met het mooie weer. Hierdoor kan het voorkomen dat het even wat langer duurt eer uw email wordt beantwoordt.
 

Magnesiumstearaat

Magnesiumstearaat is een soort -niet oplosbare- zeep, het is het magnesiumzout van stearinezuur. Het stearinezuur wordt uit natuurlijke vetten en olie gewonnen. Magnesiumstearaat hecht zich goed aan de huid en wordt in cosmetica dan ook gebruikt om poeders en dergelijke goed te laten hechten, zodat het poeder niet al te makkelijk van de huid af te krijgen is. 
INCI: Magnesium stearate

Aanbieding

Robertskruid 50 gr € 4,50 € 3,60

GROOTHANDEL

* Wilt u grotere hoeveelheden bestellen dan dat er op de site staat vermeld, stuur ons dan een email, wij kunnen u dan een passende offerte toesturen !!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief