Yucca poeder

Yucca of palmlelie is een geslacht succulente, meerjarige planten, die van nature voorkomen in Amerika.

Het geslacht bestaat uit een 40-tal soorten: het formaat wisselt van kleine struiken tot bomen. Deimages[5].jpg soorten komen allen van nature voor in warme en droge gebieden in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. De planten hebben in het algemeen dikke, leerachtige bladeren eindigend in een scherpe punt. De bloemen zijn meestal wit.

 De indianen gebruikten de bladeren en wortel van de yucca voor een succesvolle behandeling van psoriasis, roos, haaruitval, huidzweren en ontstekingen.  

Het bevat ook "zepende eigenschappen" - dat wil zeggen, als dit poeder nat wordt, zal het licht schuimen en fungeren als een zeer milde zeep. Met dit in gedachten, diende het als een zeep en/of shampoo voor veel van de inheemse Amerikanen.

Vanwege de huid genezende eigenschappen, is dit poeder een geweldige aanvulling, op zowel lichaams als haarverzorgings producten.

 



géén afbeelding
beschikbaar

Yucca poeder 50 gr

Yucca poeder 50 gr ...
€ 3 50




géén afbeelding
beschikbaar

Yucca poeder 100 gr

Yucca poeder 100 gr ...
€ 5 95




géén afbeelding
beschikbaar

Yucca poeder 250 gr

Yucca poeder 250 gr ...
€ 10 95




géén afbeelding
beschikbaar

Yucca poeder 500 gr

Yucca poeder 500 gr ...
€ 19 95








Aanbieding

VOERBAKJE MUIS


4,50

nu
€ 3 50

VOERBAKJE MUIS



Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief: