Buriti olie

Buriti olie (Mauritius flexuosa vinifera M. / Buriti palm)  bevat onder meer palmitinezuur, oliezuur en Palmitinolein en is zeer rijk aan beta-caroteen (rijkste bekende natuurlijke bron). De Buriti is zeer rijk aan oliezuur (72,5%), een enkelvoudig onverzadigde vetzuur dat ook aanwezig is in olijfolie en wat wordt geassocieerd met een lagere incidentie van coronaire hartziekten. Bovendien wordt het beschouwd als de rijkste natuurlijke bron van beta-caroteen. In Buriti olie is de concentratie erg hoog, tot een waarde van 118 g Milligramm/100 olie.

 Bèta-caroteen is een van de meest krachtige antioxidanten, met een grote capaciteit voor celvernieuwing en wat dient als een uitstekende natuurlijke exfoliant. Vanwege zijn vermogen om straling te absorberen in het zichtbare en ultra-violet licht, is Buriti olie voor de cosmetica-industrie als een efficiënte zonne-filter erg interessant.

Tegelijkertijd vermindert het de droogte van de huid. In anti-aging formules, verhoogt Buriti olie de elasticiteit van de huid.

Buriti olie is een vaste olie die smelt bij lichaamstemperatuur.

Koudgeperst.


Buriti olie 150 ml

Buriti olie 150 ml

€ 9 95
  
Buriti olie 250 ml

Buriti olie 250 ml

€ 13 95
  
Buriti olie 500 ml

Buriti olie 500 ml

€ 24 95
  
Buriti olie 1 ltr

Buriti olie 1 ltr

€ 47 95
  





Aanbieding

Badschuim "Groene Thee en Kiwi"


11,50

nu
€ 8 50

Badschuim



Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief: