Amandel boter
Amandelboter is afkomstig van zoete amandelen, speciaal uit het Middellandse-Zeegebied, en wordt verkregen door koude persing van geselecteerde vruchten-zaden gevolgd door een volledig raffinageproces.
De natuurlijke olie bevat essentiële vetzuren, maar bevat ook onverzeepbare bestanddelen als natuurlijke wassen / paraffines, die zijn verzameld tijdens het raffinageproces en ontgeuringseffect proces.
De boter wordt gemaakt door het mengen van de Amandel olie met gehydrogeneerde plantaardige olie om een zachte, licht gekleurde boter te produceren met een milde geur en uitstekende smelt eigenschappen, geschikt voor huidverzorging. In cosmetische preparaten is het gevoel en het gedrag van Almond Butter enigszins vergelijkbaar met die van Sheaboter.
Almond Butter vertoont een uitstekende smeerbaarheid op de huid, waardoor het ideaal is als een massage boter of drager voor behandelingsproducten. Het voegt hydraterende eigenschappen aan crèmes en lotions en zeep. Kan worden gebruikt in cosmetica, toiletartikelen, zeep, massage oliën en balsems, haarverzorging en zonverzorgingsproducten.
Smeltpunt = 44 - 54o C
Aanbevolen gebruik: Lotions & crèmes: 3-5%, Balsems: 5-100%, Zeep: 3-6%, Haar Conditioners: 2-5%
|
|
|










