K&K Kruiden en Bodyshop
Olijfolie boter
Olijfolie-boter is afgeleid van olijfolie, in het bijzonder uit het Middellandse-Zeegebied, en wordt verkregen door koude persing van geselecteerde vruchten gevolgd door een volledige raffinageproces.
Olijfolie-boter heeft een uitstekende smeerbaarheid op de huid, waardoor het ideaal is als een massage boter of drager voor verzorgingsproducten. Het voegt hydraterende eigenschappen aan crèmes, lotions en zeep toe. Kan worden gebruikt in cosmetica, toiletartikelen, zeep, massage oliën, balsems, haarverzorging en zonneproducten.
Smeltpunt: 40 - 50o C
Aanbevolen gebruik: Lotions & crèmes: 2-5%, Balsems: 5-10%, Zeep: 2-6%, Haar Conditioners: 3-5%
INCI: Olea europaea oil butter
|
|
| ||||||||||||||||||
|
|
|













