K&K Kruiden en Bodyshop
Oranjebloesem water
Ook wel `Fleurwater` genoemd. Door destillatie van verse bloemen met water, verkregen. Voornamelijk in de parfumerie-industrie gebruikt voor haarlotions, maar ook als voedingsmiddel in diverse recepten.
Oranjebloesemwater heeft een lekkere geur en is in diverse cosmetische recepten te gebruiken.
INCI Aqua, Citrus aurantium
|
|
| ||||||||||||||||||
|











