K&K Kruiden en Bodyshop

Walnoten olie

De Walnoten boom is inheems in Klein-Azië -voor zijn noten, al geplant door de Romeinen.

Walnotenolie is een plantaardige olie die verkregen wordt uit de olie die van nature in de walnoot zit.  Voor de walnotenolie wordt de olie uit de walnoten geperst. De olie is rijk aan essentiële vetzuren zoals alfa-linoleenzuur. Deze vetzuren zijn essentieel voor een gezonde celfunctie en de vorming van prostaglandine.

Walnoten olie is samentrekkend, trekt snel in de huid. Kan goed als drager worden gebruikt bij cellulitis behandelingen. Het werkt verzachtend en genezend bij huidaandoeningen.

Vooral geschikt voor de verzorging van de onzuivere huid.

Walnoten olie behoort tot de Drogende oliën

Geraffineerd

 Let op: alleen geschikt voor cosmetische doeleinden


Walnoten olie 50 ml

Walnoten olie 50 ml

€ 4 95
  
Walnoten olie 100 ml

Walnoten olie 100 ml

€ 8 95
  
Walnoten olie 150 ml

Walnoten olie 150 ml

€ 12 95
  
Walnoten olie 250 ml

Walnoten olie 250 ml

€ 17 95
  





Aanbieding

VOERBAKJE MUIS


4,50

nu
€ 3 50

VOERBAKJE MUIS



Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief: