K&K Kruiden en Bodyshop

Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief:


Ucķuba boter

Uccuba Boter is koud geperst uit de zaden van Virola surinamensis, Myristicaceae, die voorkomt in Midden-en Zuid-Amerika.

Het is rijk aan oliezuur, palmitinezuur, stearinezuur, en linolzuur en helpt bij het vasthouden van water in de huid, waardoor het perfect is voor de droge huid. Het helpt de elasticiteit van de huid te herstellen en is dus gunstig voor de rijpere huid.10961[1].jpg

Ucuuba Boter heeft ook antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen en is ideaal voor de vette en geïrriteerde huid.

Ucuuba boter (Virola surinamensis) bevat onder meer laurinezuur, palmitinezuur en myristinezuur (74%). Gebruikt in de cosmetica industrie vanwege zijn hoog smeltpunt zoals een substituut voor rundvet in zeepindustrie, evenals aromatische essentiële toevoegingsmiddel in cosmetica, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Het vet van het Ucuuba zaad heeft een smeltpunt van (53 ° C) en een verzepingswaarde (220 mg KOH / g olie), dus hoger dan de overeenkomstige waarden van rundvlees talg (43 ° C en 200 mg KOH / g talg). Het vet is een ideaal grondstof voor vervanging van het dierentalg voor de vervaardiging van fijne zepen.

Ingrediënten: 100% zuiver, koud geperste, plantaardige boter uit Virola surinamensis / Ucúuba zaden (Virola surinamensis), gefiltreerd, ongeraffineerd en zonder toevoegingen.

INCI: Virola surinamensis Seed Butter


Ucķuba boter 50 gr

Ucķuba boter 50 gr

€ 7 50
Meer info >>
  
Ucķuba boter 100 gr

Ucķuba boter 100 gr

€ 13 75
Meer info >>
  



Aanbieding

Kleefkruid gesn. 500 gr


5,95

nu
€ 4 25

Kleefkruid gesn. 500 gr