Rozemarijn extract
Rozemarijn extract (Rosmarinus officinalis) heeft een sterk, fris, muntachtig-pikant aroma.
Een van de eerste planten die gebruikt werden voor voedsel, medicijn en magie. In het oude Griekenland werden takjes Rozemarijn op heiligdommen verbrand. In de Middeleeuwen werd het ook als
Wierook gebruikt om boze geesten te verdrijven en om te beschermen tegen de pest. Sindsdien werd
Rozemarijn een symbool van nagedachtenis, liefde en vriendschap.
Rozemarijn extract als tonic werkt verkwikkend, opbeurend en uitstekend tegen mentale vermoeidheid en nerveuze uitputting.
Rozemarijn extract verfrist en vitaliseert en is een goede hulp bij de verzorging van verslapte en vermoeide huid.
Werkt goed tegen roos en is dus goed te gebruiken in haarverzorgingsproducten.
Rozemarijn extract kan ook als antioxidant worden gebruikt.
Gebruik: 1-10% Alleen voor uitwendig gebruik
INCI: Aqua, Glycerin, Propylene-glycol, Rosmarinus officinalis
|
|
| ||||||||||||||||||
|











