Abrikozenpit olie
Abrikozenpit olie geraffineerd
Abrikozen olie is rijk aan essentiële vetzuren, oliezuur en linolzuur.
Dringt snel in de huid.
Het is vochtinbrengend en de revitaliserende eigenschappen zijn ook populair in producten voor droge, gevoelige of ontstoken huid.
Het is een uitstekende massage-olie, maar ook goed te gebruiken als baby-olie, bij een schrale huid en kloven. Het is een lichte olie, verzachtend, bijvoorbeeld bij zonnebrand, huidactiverend en versterkend, toniserend en hydraterend. Geschikt voor ieder huidtype, maar speciaal voor de droge, rijpere en gevoelige huid. Kan zonder bezwaar rond de ogen gebruikt worden. Hij verstevigt het huidweefsel en bindweefsel. De olie kan 100% als basisolie worden gebruikt. Hij wordt snel opgenomen door de huid en de huid wordt soepel, glad, zacht en glanzend.
Abrikozenpitolie behoort tot de Niet drogende oliën
INCI: Prunus Armeniaca oil
|
|
| ||||||||||||||||||
|











