Argan olie
Argan olie is een kostbare olie die wordt gewonnen uit de vruchten van de arganboom (Argania Spinosa).
Deze honing
kleurige olie is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren en polyfenolen. Het is een echte antioxiderende cocktail die de natuurlijke vochtbalans van de huid handhaaft.
In Amerika noemen ze het een anti rimpel wonder
|
|
|
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Arganolie eigenschappen heeft die schimmels, eczeem, acne en andere ontstekingen tegengaan en overmatige haargroei en vrije radicalen te bestrijden.
Arganolie gaat littekenvorming tegen, werkt verzachtend en ontspannend bij Psoriasis, bevordert wondgenezing en is zeer werkzaam bij verbrandingen.
De argan olie die wij verkopen is de cosmetische kwaliteit. Koudgeperst.
Argan-olie behoort tot de Drogende oliën
INCI: Argania Spinosa Oil
|
|
| ||||||||||||||||||
|











