K&K Kruiden en Bodyshop

Distel( saffloer)olie

Distelolie, ofwel Saffloerolie( Carthamus Tinctorius) bevat zeer veel linolzuur, verder onder meer vitaminecarthamustinctorius[1].jpg A en E.

De olie wordt uit de zaden van de verversdistel geperst, met de bloemen van deze distel kan wol worden geverfd.

Distelolie wordt vooral gebruikt voor de vette en onzuivere huid. Ook bij acné wordt het als een goede olie gezien, zowel bij reinigen als bij verzorgen.

Geschikt voor alle huidtypen, kneuzingen, verstuikingen, ontstoken gewrichten. Goed voor de bloedsomloop. Versnelt de celdeling en de weefselvorming.

Dit is een geraffineerde olie. Voordeel is dat de olie langer houdbaar is omdat deze minder snel oxideert. (daar is Distelolie gevoelig voor)

Distel-olie behoort tot de Drogende oliën

INCI: Carthamus tinctorium Oil

 


Distel( saffloer)olie 150 ml

Distel( saffloer)olie 150 ml

€ 2 95
  
Distel(saffloer) olie 250 ml

Distel(saffloer) olie 250 ml

€ 4 95
  
Distel(saffloer) olie 500 ml

Distel(saffloer) olie 500 ml

€ 8 95
  
Distel(saffloer) olie 1 ltr

Distel(saffloer) olie 1 ltr

€ 14 95
  





Aanbieding

Shampoo "Lavendel"


8,95

nu
€ 6 95

Shampoo



Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief: