Hennepzaad olie
Hennepzaad Olie wordt geperst uit de zaden van de Hennep plant (Cannabis sativa). Deze plantaardige olie is rijk aan essentiele vetzuren en een goede bron voor Chlorofyl.![hennepplanten[1].jpg](http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/kenkkruidenshop/images/hennepplanten[1].jpg)
De olie heeft een heerlijk nootachtig aroma en kan ook worden toegevoegd aan salades, pasta, rijst, yoghurt en/of vruchtensap
Hennepzaad olie is ook heel gezond voor uw huid. Puur of gemengd met een andere basisolie lekker de huid masseren.
Het helpt tegen een vette huid met acne, schilferige huid, ruwe of geïrriteerde huid en ook ontstekingen. Hennepolie stimuleert celvernieuwing en versterkt de weerstand van de huid.
De olie behoort tot de drogende oliën, smeert goed over de huid en trekt snel in.
Deze Hennepzaad olie is koudgeperst
Hennepzaad-olie behoort tot de Drogende oliën
INCI: Cannabis sativa oil
|
|
| ||||||||||||||||||
|











