K&K Kruiden en Bodyshop

Macadamia olie

Macadamia (Macadamia ternifolia) olie

Macadamiaolie wordt gewonnen door uitpersing van de noten van de macadamiaboom die in Australiëmacadamiathumb[1].jpg als een lekkernij beschouwd worden.  Macadamiaolie staat bekend om de eigenschap etherische oliën snel door de huid op te laten nemen.

 Als huidolie is zij uniek door haar samenstelling die het natuurlijke huidsebum zeer dicht benadert. Zeer zacht, hydraterend en niet vettend vormt zij een ideale bescherming voor de huid.

Macadamia heeft een aangename geur die doet denken aan die van hazelnoot.

Macadamiaolie wordt nog niet zo lang in de cosmetica gebruikt. Deze notenolie bevat zeer grote hoeveelheden palmitoleinezuur, een vetzuur dat als zeer goed voor de huid wordt gezien. Macadamiaolie is zeer geschikt als grondstof voor crèmes en zalven.
Macadamiaolie wordt vooral voor de droge en oudere huid gebruikt, maar is feitenlijk voor alle huidtypen geschikt. Werkt goed tegen rimpelvorming.

Macadamiaolie is ook geschikt als een voedende olie voor het haar. Gaat gespeten haarpunten tegen.

Dit is een geraffineerde olie. Voordeel is dat de olie langer houdbaar is omdat deze minder snel oxideert.

Macadamia-olie behoort tot de Niet drogende oliën

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil


Macadamia olie 150 ml

Macadamia olie 150 ml

€ 4 75
  
Macadamia olie 250 ml

Macadamia olie 250 ml

€ 6 95
  
Macadamia olie  500 ml

Macadamia olie 500 ml

€ 9 98
  
Macadamia olie 1 ltr

Macadamia olie 1 ltr

€ 17 95
  





Aanbieding

KNAAGDIEREN SHAMPOO


4,95

nu
€ 3 50

KNAAGDIEREN SHAMPOO



Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief: