K&K Kruiden en Bodyshop

Wonder (ricinus)olie

 Wonderolie of Castor, Ricinus olie(Ricinus communis) Geraff.ricinus20communis[1].jpg

 Wonderolie zou misschien beter wonderlijke-olie moeten heten. Deze olie wordt voor zeer uiteenlopende zaken gebruikt.

 
Wonderolie wordt in de cosmetica vooral gebruikt voor make-up. In lippenstift, lipgloss en mascara wordt het gebruikt om een mooie glans te geven. Verder wordt het gebruikt om mooie doorschijnende en goed oplosbare zepen te maken en om geuren en kleuren goed te laten mengen.

Ook moet het een uitstekend middel zijn tegen haaruitval, ook wimpers en wenkbrauwen. Op diverse forums zijn hele positieve berichten hierover geschreven.

Wonderolie heeft een afdekkende werking, het beschermt de huid tegen vocht. Onder deze oliehoudende laag kunnen wonden goed genezen.

Gebruik deze olie bij: Puisten, Abcessen, Steenpuisten, Huidontstekingen en Roos

 Omdat wonderolie indien het op de verkeerde manier wordt gewonnen uitermate giftig is hebben we gekozen voor een kwaliteit die ook in geneesmiddelen gebruikt wordt.  Deze olie mag niet inwendig worden gebruikt.

Wonderolie is een plantaardige olie. Andere namen zijn ricinusolie en castorolie.

Wonder-olie behoort tot de Half drogende oliën

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

 


Wonderolie  150 ml

Wonderolie 150 ml

€ 2 45
  
Wonderolie  250 ml

Wonderolie 250 ml

€ 3 25
  
Wonderolie 500 ml

Wonderolie 500 ml

€ 5 95
  
Wonderolie 1 ltr

Wonderolie 1 ltr

€ 10 50
  





Aanbieding

Eth. Wierook olie 10 ml


3,95

nu
€ 3 15

Eth. Wierook olie 10 ml



Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief: