Carnauba wax

Carnaubawas is een geelbruine was uit de bladeren van de carnauba palm (Copernicia prunifera), diecoppru[1].jpg van nature voorkomt in het noordoosten van Brazilië.

De was staat bekend als de koningin van de wassen.

Carnauba was wordt uit de bladeren verkregen door ze stuk te slaan, de was te raffineren en vervolgens te bleken.

Carnaubawas is een belangrijk ingrediënt in cosmetica, zoals lippenstift, eyeliners, mascara, oogschaduw, foundations, blushers, crèmes en dergelijke.

Door het hoge smelpunt(circa 80 graden) was het jarenlang een noodzakelijk ingrediënt in lippenstift.

INCI: Copernicia cerifera


Carnauba wax 50 gr

Carnauba wax 50 gr

€ 2 00
  
Carnauba wax 100 gr

Carnauba wax 100 gr

€ 3 95
  
Carnauba wax 250 gr

Carnauba wax 250 gr

€ 8 00
  
Carnauba wax 500 gr

Carnauba wax 500 gr

€ 15 25
  
Carnauba wax 1 kg

Carnauba wax 1 kg

€ 27 00
  





Aanbieding

Douchegel "Grapefruit"


5,95

nu
€ 4 50

Douchegel



Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief: